Bring naturen ind på kontoret

Gode, komfortable kontoromgivelser er vigtige. Når du forkæler dine medarbejdere, vil de automatisk bidrage til en positiv social atmosfære - så hvorfor ikke gøre det til en realitet?

Hos NATURES Collection har vi et stort udvalg af naturlige skind, som egner sig eminent til kontoret. Med vores produkter får du tilbudt et væld af muligheder, så det er meget få begrænsninger for dig og dit team.

Tag på opdagelse og find ud af, hvad I synes bedst om. Her kan du læse mere om, hvordan du kan bruge forskellige produkter til at forny jeres kontor. Lad os vise dig, hvor skønt dit kontor kan blive.

Lammeskind

Vores lammeskind er perfekte til mange ting, men én ting de er specielt gode til, er at tilføje ekstra komfort til enhver stol. På mange kontorer bruges stolene mange timer hver dag, hvorfor god sidekomfort er essentielt for dine medarbejderes helbred. Vi har et stort udvalg af naturlige lammeskind.

Vi har newzealandske, tibetanske, islandske, gotlandske, engelske og østrigske lammeskind - Alle fås de i mange forskellige farver og størrelser. Med disse forskellige lammeskind er det muligt at finde et lammeskind, som passer til dine medarbejders forskellige behov.

Vores lammeskind bidrager til et roligt og hyggeligt udtryk, og de er perfekt til stole alle steder, især også når du nyder frokosten med dine kollegaer.

En hyggelig atmosfære i kantinen vil sprede positiv energi, og det eneste det kræver er blot at tilføje et lammeskind til hver stol. Simpelt og nemt.

Vi tilbyder lammeskind af stort set alle slags i et kæmpe farveudvalg, så du kan give kontoret det udtryk, du ønsker. Der er ingen grænser. Du kan vælge én slags og gå med det, men du kan også mikse og matche forskellige varianter og farver, så du kan give dit kontor et åbent og frit udtryk.

Det er godt for fantasien og stemningen. Et lammeskind formår at give ethvert rum liv, hvorfor, det efter vores mening, er ganske uundværligt at have lammeskind på kontoret.

lammeskind til stol

Blyantholder og æsker

Skrivebordet har brug for det rette udstyr til at organisere og gøre arbejdet lettere. Med vores blyantholdere og æsker i Premium kalvelæder vil dit skrivebord ikke blot blive organiseret, men også flot af se på.

Vores blyantholder og bokse er alle lavet af højkvalitets skind, hvilket giver et enestående pift til dit skrivebord. Når du ser vores produkter af kalvelæder, vil du uden tvivl forelske dig i dem.

Ved at skifte de gamle krus og æsker ud med vores luksusvarianter af ægte koskind forkæler du dine medarbejdere, så de ikke kan andet end at sætte pris på det. På arbejdet bruges mange timer ved skrivebordet, så hvorfor ikke gøre oplevelsen så behagelig og naturlig som overhovedet mulig?

Det kan du gøre med vores blyantholdere og æsker, der i den grad er meget mere end almindelig blyantholdere og æsker. De vil få en særlig plads på arbejdspladsen, da de er fortryllende lækre i det smukke læder og mere naturlige end noget andet.

Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller design, hvilket også gør sig gældende for små detaljer såsom en blyantholder. 

skrivebord

Horn og gevir

Ønsker du at give din arbejdsplads ekstra hygge? Du kan med fordel tilføje ekstra dekoration til din arbejdsplads med vores horn og gevir. I vores sortiment kan du finde fantastiske horn fra Sydafrika og gevir fra Østrig.

Vores horn kommer fra blisbukke, køer og kuduer, mens vores gevir derimod kommer fra hjorte.

Et horn er i sandhed et stykke rå natur, som ser både imponerende og dekorativt ud. Med et horn skaber du et opløftende miljø tæt på naturen, som både dig og dine kolleger kan nyde godt af og lade jer inspirere af.

Vi har både store horn, der kan hænges op eller placeres på en stor hylde, men vi har også mindre horn, der kan pynte på skrivebordet eller kommoden.

Èn ting er sikkert, og det er, at vores horn ser fantastisk smukke og naturlige ud uanset hvad!

horn til pynt

Koskind

Du kan også lade dig inspirere af vores smukke koskind, som i den grad emmer af eksklusivitet og natur. Et koskind ser mægtigt og meget dekorativt ud, så du får rigtig meget natur for pengene.

Dernæst er koskind slidstærke og kan holde til lidt af hvert, så du ikke skal være bekymret for at bruge det som et stort gulvtæppe.

Et koskind er stort, bemærkelsesværdigt og smukt, men vidste du, at det også er meget holdbart? Giv dit kontor et naturligt look ved at placere et naturligt koskind på gulvet. Måske det ikke virker sådan, men et sådan koskind kan holde mange år på kontorgulvet.

Vores bedste indretningsråd er, at du placerer det midt i rummet, hvor alle kan nyde synet af det smukke skind. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde at byde dette stykke af naturen velkommen indenfor på kontoret.

Vi har koskind i forskellige farve og mønstre, så du kan vælge det, der er helt perfekt ind til jeres kontor! De er alle sammen 100% naturlige og smukke. Det unikke ved et ægte skind er, at der ikke findes to ens.

Derfor kan du være sikker på, at det koskind i får ind på jeres kontor er ”one of a kind”, hvilket er meget eksklusivt og særligt for ægte naturprodukter.

koskind

Find dit helt eget, unikke koskind her.

Er du studerende?

Hvis du sidder som studerende kan du ligeliges have rigtig meget glæde af vores lammeskind. Som studerende har man mange timer med næsen i bøgerne og øjnene på skærmen, og disse timer kan hurtigt blive kedelige og langtrukne.

Med et blødt højkvalitetslammeskind i ryggen kan du gøre disse mange stunder hyggeligere og langt mere behagelige. De giver optimal komfort og holder dig varm – ligesom et kram, der varer ved!

Hvis du spørger os, så er det lige det, man mangler, så man knokler som studerende. Det en smule luksus, som du og dine medstuderende i den grad fortjener!

 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.