Pels til børn

by Natures Collection

Hos NATURES Collection har vi mange produkter, der kan inspirere til kreativitetens verden. Vores pelsprodukter byder på spændende muligheder, og vi er af den overbevisning, at de ikke kun er forbeholdt voksne.

Børn i alle aldre elsker den blide og følelse af naturlig pels, så hvorfor ikke forkæle de små kære en smule? Giv dem et smukt, imødekommende og komfortabelt værelse med naturlige produkter.

Husk at vores produkter er sikre for børn, så du kan være helt rolig. Eftersom det er naturlige materialer, er vores produkter modstandsdygtige overfor snavs og lette at vedligeholde.

For at gøre det lettere for dig at finde pelsgoder til dine børn, har vi tjekket vores sortiment igennem og fundet nogle, der vil være perfekt for dine børn at lege med, ligge i og iklæde sig. 

Pelspuder

Vi har puder i flere forskellige størrelser, materialer og farver. Uanset om du har en klassisk, trendy, stilet, finurlig eller anden form for indretning i dit hjem, har vi uden tvivl puderne, der passer ind.

Til de mindste anbefaler vi enten vores puder af tibetansk eller newzealandsk lammeskind. Disse lammeskind er nemlig både bløde i udtrykket og følelsen.

 

Pelspuder

 

Se alle pelspuder her

Bamser

Vi er altid ude på at finde nye måder, hvorpå vi kan fremstille nye spændende pelsprodukter. Mulighederne med pels er utællelige, og vi elsker at opdage dem. Vores bamser er et perfekt eksempel på dette.

Teddy bear real sheepskin

Sækkestol

Lad dine børn mærke følelsen af luksus med vores sækkestol af newzealandsk lammeskind.

Se alle sækkestole her

Huer

I vores kollektion af huer har vi et bredt udvalg af forskellige designs, og de egner sig perfekt til børn. En af vores bedst solgte huer, Mathilde, har et simpelt udseende, som passer perfekt til både børn og voksne.

Er du ikke også ret vild med ideen om matchende huer? Som altid er mulighederne uendelige med NATURES Collections produkter.

 

 

Hue til børn

 

Lammeskind til de små

Vi har et lammeskind, som er lavet specielt til små børn og babyer. Dette lammeskind er lavet af newzealandsk lammeskind og er særdeles blødt. Ydermere er det forarbejdet med henblik på spædbørn.

Lammeskindet har den helt perfekte størrelse til barnevogne, babystole eller som legetæppe på gulvet.

Lammeskindet er naturligt og varme regulerende. Du kan på den måde være sikker på, at dit barn hverken fryser eller overopheder. En anden unik kvalitet er, at det kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler, at du bruger uldsæbe med lanolin, når du vasker skindet.

 

Baby lammeskind

Accessories

Hvis du har en lille pige, som elsker at klæde sig fint på, har vi også noget til hende. Hos NATURES Collection designer vi tøj til kvinder, men vores accessoires egner sig også til børn. Her er nogle af vores enestående pelsaccessories, som uden tvivl vil gøre din lille pige gladere end nogensinde!

Ellen taske

Denne lille taske i kaninpels har den perfekte størrelse til børn. Taskens bløde følelse giver ekstra komfort, når den bæres rundt, og kæden af guld metal gør bare tasken endnu flottere.

Tasken er perfekt til bryllupper eller andre lejligheder. Tasken kan fås i mange forskellige farver - så forkæl dit barn med en smuk taske i yndlingsfarven.

 

Gwen mobiltaske

Mange børn i dag har deres egen telefon. Så hvorfor ikke forkæle dem og hjælpe dem til at beskytte deres telefon med den fantastisk bløde mobiltaske i lammeskindsuld.

Tasken har en justerbar strop, så den kan tilpasses alle størrelser. Tasken er så rummelig, at der både er plads til telefonen og en lille ekstra ting, som eksempelvis en læbepomade eller pung.

 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentare skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Kan du ikke finde den rigtige vinterjakke?
Er plastik virkelig bedre end pels?
Hvad er dit yndlings NC-produkt?
10 bæredygtige gaveideer til den gravide