Sådan skaber du nærvær og bevægelse med din baby

Kan man lave yoga på et lammeskind?

Det korte svar er JA.

Yoga er en behagelig form for træning, der henvender sig til alle aldersgrupper. Det er vigtigt at have et godt underlag, når man dyrker yoga, og i samarbejde med Hanne Mouritsen fra Pure Nordic Yoga har vi skrevet en række artikler om, hvordan både børn og voksne kan nyde godt af at dyrke yoga på et lammeskind.

NATURES Collection har indgået et samarbejde med virksomheden Pure Nordic Yoga og vil i tre forskellige artikler forklare, hvordan du nemt kan bruge yoga i hverdagen. Den første artikel handler om baby yoga og herefter følger artikler og yoga for børn og endelig yoga for voksne og meditation.

Læs med her og få nemme instruktioner til hvordan du kan dyrke yoga med din baby.

Er du på jagt efter et lammeskind til din baby? Så klik her og læs om vores baby lammeskind, der er medicinsk garvet.

Hop lille baby

Sid med baby på det ene ben. Løft knæet op og ned, så baby hopper op og ned i et roligt tempo. Gentages nogle gange, løft baby op og over på det andet knæ og gentag øvelsen. 

baby gymnastik

Den glade mave

Massér babyens mave med flad hånd med uret – lav først små cirkler omkring navlen og lav så større og større cirkler – og så tilbage i små cirkler. Gentages. 

maveøvelser til baby

Baby nus

Læg dine hænder på babys hoved og lad dem hvile et øjeblik, mens du har øjenkontakt med din baby. Fortsæt derefter med skuldre, mave, hofter og fødder.

baby massage

Find disse øvelser og mange flere i bogen Baby Yoga, Leg og Bevægelse.

Hvorfor lammeskind?

Et lammeskind er fra naturens side et meget børnevenligt underlag. Det er isolerende, blødt, temperaturregulerende og så har det et naturligt indhold af uldfedtet lanolin, som gør, at det også har en selvrensende egenskab.

Du kan derfor med sikkerhed lægge din baby på det bløde lammeskind.

baby lammeskind

Er du vild med ideen om et lammeskind til din baby, så skal du ikke nøjes med et lammeskind til når I laver yoga sammen. Vi sælger nemlig også vores populære baby lammeskind, som er medicinsk garvede lammeskind med en tilpas hårlængde, så lammeskindet passer perfekt i barnevognen, vuggen, tremmesengen eller klapvognen.

Læs mere om vores baby lammeskind her.

Leg og bevægelse med din baby 

Det lille barn har stor glæde af at bevæge sig i mange retninger op og ned, frem og tilbage.

Det stimulerer og styrker barnets motorik og giver stor glæde. At trille på en stor lammeskindsbold eller blød yogapølle stimulerer ligevægtssansen og masserer og lindrer uro i maven. 

yoga med baby

Find de lækre puder, som pigen leger med lige her.

yoga med tumling

At løfte og kaste styrker både muskler og taktilsansen(følesansen) - styrker synet og fornemmelsen af, hvor man befinder sig i rummet.

Og så er det også sjovt.

gymnastik med baby

Lad dit lille barn lege på forskellige underlag f.eks. lammeskind, der stimulerer taktilsansen(følesansen), trægulv, fliser mm. Leg bevægelseslege som f.eks. baby yoga med det lille barn, så du dagligt får stimuleret og skabt nærvær og samvær med dit barn - bare jer to.

yoga med baby

Hvis du har lyst, kan du læse vores andre artikler i denne serie:

Yoga for børn

Kan man dyrke yoga på et lammeskind?

Meditation og afspænding på et lammeskind


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.