Gør din baby tryg med et ægte lammeskind

Det er ikke kun voksne, der elsker og fortjener at mærke naturen helt tæt på. Det mener vi i den grad også at børn og babyer gør.

Forkæl den lille med et af vores medicinsk garvede baby lammeskind.

Læs alt du behøver at vide om skindet her.

Perfekt til babyer

Et baby lammeskind er medicinsk garvet, hvilket betyder, at der hverken er farve eller nogen form for kemikalier tilbage i skindet, som ville kunne fremkalde allergi eller skade din babys hud.

Derfor kan skindet bruges af nyfødte, lige så vel som små børn kan få stor glæde af det naturlige skind. Derudover er størrelsen helt perfekt både til klapvognen, barnevognen eller i tremmesengen. 

 baby lammeskind

New Zealandsk lammeskindspels

Vores fantastiske baby lammeskind er lavet af lammeskind fra New Zealand.

Denne type skind er meget alsidigt og kan anvendes til stort set alle formål, hvorfor skindet også er super velegnet som baby lammeskind, såfremt det behandles korrekt, hvilket vi naturligvis har sørget for.

Newzealandsk lammeskind er et fantastisk materiale, da det er kendt for at være tæt i pelsen og helt utrolig blød at røre ved.

Derudover medfølger der en masse naturlige egenskaber, som din baby i den grad kan nyde godt af, da naturen har påvirket pelsen igennem tiden. Lammeskindet har tilpasset sig det rå klima og den ægte natur, hvorfor det er enormt slidstærkt og utrolig holdbart.

Du kan læse endnu mere om babyskindets naturlige egenskaber, og om hvordan det er en kæmpe fordel herunder!

Hold din baby varm med lammeskind

Et ægte lammeskind har en varmeregulerende egenskab, som gør, at pelsen har en opvarmende effekt, når det er koldt, og en afkølende effekt, når det er varmt.

Det er helt naturligt, og kommer af, at pelsen har været båret af dyr, som har haft behov for at kunne holde sig varm og godt tilpas i naturen. Derfor kan du være helt sikker på, at lammeskindet vil holde dit barn varmt og tryg, når du putter det i barnevognen eller i tremmesengen.

Du kan også bruge det som underlag på et køligt gulv.  

Udover at holde din baby varm til efterår og vinter, så kan et sådan babylammeskind bruges til meget mere.

Din baby kan nemlig få glæde af et ægte skind hele året rundt – også til sommer!

Et naturligt lammeskind har nemlig en kølende effekt, når det er varmt, hvorfor du trygt og sikkert kan lægge dit barn til at sove på lammeskindet udenfor på en lun sommerdag.

Udover at have en afkølende effekt, så er lammeskindet yderst velegnet til babyer, da pelsen er tæt og yder væsentlig bedre støtte end et gammelt tæppe.

Der er kun gode ting at sige om vores baby lammeskind! 

lammeskind

Optimal komfort og støtte

Der er god grund til at udskifte de gamle kludetæpper med et højkvalitetslammeskind til babyer. Lammeskindspels fra New Zealand er nemlig helt tæt og fin i kvaliteten, hvorfor et sådan skind yder optimal komfort i alle henseender, når din baby ligger eller sidder på det.

Det gør uden tvivl legen sjovere og middagsluren endnu bedre. Det fortjener enhver baby, hvis du spørger os!

Smid de gamle kludetæpper ud og erstat dem med et luksuriøst lammeskind, som holder til lidt af hvert og har en lang levetid. Det er både rarere for din baby, men i sidste ende er det også en kæmpe fordel for dig.

Det er en virkelig som en gave, der bliver ved med give.

Bløde rammer for din baby

Du kan være helt sikker på, at din baby ikke kommer til at ligge blødere end på et ægte lammeskind. Pelsen er helt utrolig fin og naturlig, og det føles næsten som om, at hårene smelter imellem fingrene på dig.

baby lammeskind

Vidste du, at babyer lærer ved at røre og føle sig frem?

Derfor er det helt utrolig vigtigt, at de også får lov til at opleve den silkebløde følelse af den naturlige pels, da det giver en multisensorisk og udfordrende oplevelse, som vil gavne din babys udvikling på sigt. 

Det er nemt at pleje et lammeskind

Et babylammeskind er antibakterielt da det er medicinsk garvet. Dette betyder, at ulden hindrer vækst af bakterier, svampe og støvmider.

Det gør også lammeskindet yderst allergivenligt, hvorfor netop baby lammeskindet er perfekt for babyer og deres behov. Derudover indeholder lammeskindet lanolin, som er en form for uldfedt, der har en rensende effekt.

Derfor holder lammeskindet sig blødt, rent og smukt helt af sig selv langt hen ad vejen, hvilket er en kæmpe fordel, når det skal bruges til babyer.

Du skal heller ikke frygte pletter på lammeskindet. Langt de fleste pletter kan nemlig behandles med en lunken, fugtig klud og en smule uldsæbe. Derudover er baby lammeskindet så smart, at netop dette skind kan vaskes i maskinen, da det er medicinsk garvet og ikke indeholder nogen form for salte.

Meget nemmere bliver det ikke! Du kan læse mere om pelspleje i denne blog.

Brug lammeskindet over alt

Endnu en fordel ved et babylammeskind er, at du kan bruge det over alt.

Det kan bruges som underlag på gulvet både indendørs og udendørs. Derudover passer det perfekt ned i klapvognen, i barnevognen og i tremmesengen.

Du kan også let flytte rundt på lammeskindet og tage det med i sofaen eller i autostolen, så din baby kan ligge ekstra blødt. Der er faktisk ikke det, du ikke kan bruge et babylammeskind til, for at gøre tilværelsen for din baby endnu bedre.

Den lille størrelse på lammeskindet har også en praktisk fordel, da det gør skindet nemt at transportere. Pak det ned i picnickurven eller tag det med på ferie eller i sommerhus. Ægte lammeskind kan nemlig også bruges om sommeren.

Så kan dit barn få glæde af den naturlige pels over alt. Her kan du læse mere om, hvordan du kan indrette børneværelset med ægte pels.

Den perfekte dåbsgave

Hvis du ikke selv venter en baby eller har en lille derhjemme, har du stadig al god grund til at sætte dig ind i, hvad et babyskind er.

Det er nemlig den perfekte dåbsgave, da enhver baby vil glæde sig over et stykke luksuriøst natur, som et ægte lammeskind i den grad er. Derudover er et ægte lammeskind utrolig slidstærkt og holdbart, så det kan holde sig smukt i mange, mange år igennem barnets opvækst, som man vil kunne se på og mindes alle de gode stunder, man har haft på den bløde og naturlig pels som barn.

Her er din chance for at blive yndlingsmosteren, -fasteren, -tanten eller -bedsteforældreren.

Og hvem vil ikke være det? 


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.