Hvorfor vælge en pels jakke?

Når man kigger på moden ude i verden i dag, er der særligt én ting, der skinner igennem. Det er ikke blot specifikke farvesammensætninger og mønstre, der stjæler billedet, det er også mode, der baserer sig på bæredygtighed.

Bæredygtigt tøj er at finde hos rigtig mange designere og det er kommet, for at blive.

Når mode kan kaldes for bæredygtigt, kan det være fordi, at dets materiale er bæredygtigt, genanvendeligt eller nedbrydeligt. Det kan også være fordi, at selve produktionen af disse materialer, er blevet gjort bæredygtig. Hvis bare ét af disse tiltag gælder, kan tøjet kaldes for bæredygtigt.

Men der findes faktisk et materiale indenfor modebranchen, der er 100 % bæredygtigt – både hvad angår ophav, produktion og materiale.

Dette materiale er ægte pels og netop bæredygtigt tøj er NATURES Collection’s kerne.

Fyld garderoben med bæredygtigt tøj

Brugen af ægte pels tjener faktisk et ret vigtigt formål i forhold til netop bæredygtighed. Tøjet, der er lavet af naturlige materialer, kan nemlig nedbryde sig selv i naturen og udgør dermed ingen miljømæssige risici.

Alternativt til pelsen har vi tøj, der er lavet af syntetiske plastikfibre, der er lavet af petroleum. Dette er, i modsætning til naturligt skind og pels, ikke miljøvenligt og det er overhovedet ikke bæredygtig mode.

Det er nemlig en ressource, der ikke kan nedbrydes. Herudover er det vigtigt at nævne, at en pelsjakke har en meget lang levetid.

bæredygtigt tøj

Den vil have sin unikke og flotte naturlige glans i mange år, hvis bare man passer godt på den

Tit er det fejlagtigt antaget, at når man tager pelsen fra et dyr, så bruges resten af dyret ikke til noget og bliver bare til spild. Dette er langt fra tilfældet.

Flere af dyrenes pels er biprodukter til kødindustrien og de øvrige dyr, som ikke spises af mennesker, returneres til naturen, hvor de bliver spist af andre dyr og fungerer dermed som næring for dem.

Hos NATURES Collection går vi meget op i bæredygtighed, men ligeså meget i dyrevelfærd, så vi kan stå inde for vores produkter. Her er det også væsentligt at nævne, at behandlingen af pels kræver meget milde kemikalier, for netop at beskytte pelsen.

Dette gør også, at der ikke manipuleres med pelsens holdbarhed.

Så vil du være med på moden og købe bæredygtigt tøj, så kan du med god samvittighed anskaffe dig din pelsjakke hos NATURES Collection.

Vi har nemlig et kæmpe udvalg af bæredygtigt tøj, der består af ægte pels og skind. Vi har alt fra små slippers i lammeskinds uld til store pelsfrakker i mink.

I vores webshop finder du vores produkter samt guides til, hvordan du vælger den rigtige pelsfrakke og hvordan du sikrer en god pelspleje.

Du finder vores pelspleje-guide her.

Stort farveudvalg

Ægte pels kan se ud på mange måder, men i vores kollektion af pelsjakker tilbyder vi også en stor farvepalette, så der helt sikkert er den perfekte jakke for dig.

Du kan finde en jakke i alverdens klassiske farver, der klæder alle og enhver, men du får også mulighed for at give dig selv og din garderobe et helt nyt look med en sprudlende farve, der skinner igennem.

pels

Der er med stor sandsynlighed en jakke i din yndlingsfarve, og når designet er smukt og kvaliteten er i top, hvad kunne så overhovedet gøre det bedre? Vi ved det snart ikke! 

Smukke designs

Ikke nok med at vores jakker kommer i mange forskellige farver og består af den blødeste pels, så er designet gennemtænkt ned til mindste detalje, så du altid vil føle dig smuk i en af vores pelsjakker.

Vi har klassiske jakker, som går godt til enhver begivenhed, og som du altid kan vende tilbage til, da designet er tidsløst, men du kan også vælge at udfordre dig selv med en oversized jakke, der ser cool og afslappet ud!

Den perfekte jakke til hverdagsbrug. Denne slags jakke vil du altid kunne style op og ned alt efter om du smider et par høje støvler på til eller om du trækker i et par sporty sneakers.

Èn ting er sikkert, og det er, at du altid kan mærke naturen give dig den største krammer, når du ifører dig en af vores jakker!

pelsjakke

Ægte pels af høj kvalitet

Vores pels er ægte højkvalitetspels og er nøje udvalgt for at lave de bedste jakker til dig. Du kan være sikker på at få en meget holdbar og slidstærk jakke, som du kan bruge sæson efter sæson.

Designet er ligeledes tidsløst, da ægte pels aldrig går af mode – i hvert fald ikke i vores univers! Kaninpelsen er uhyggeligblød, lammeskindspelsen fortryllende smuk, vaskebjørns- og rævepelsen mere naturlig end nogensinde og minkpelsen skinner mere end stjernerne selv.

Prøv en af vores jakker og se det med dine egne øjne nu! 

Hold varmen

En naturlig egenskab ved ægte pels er, at det holder utrolig godt på varmen! Derfor er du sikker på at kunne holde varmen i den ondeste vinterkulde, da du vil være fantastisk godt dækket ind i en af vores jakker.

Nogle af vores jakker er foret med gåsedun, hvilket giver et dejligt fluffy look og en varm følelse, når du ifører dig jakken. Giv dig selv et varmt kram og mærk den blødeste fornemmelse af ægte pels!

På den måde går du uden tvivl den bedste vinter i møde, og du vil ikke kunne andet end at se frem til næste sæson efter at have fået din splinternye pelsjakke mellem hænderne. Vi kan slet ikke få armene ned!

Du finder vores store udvalg af pelsjakker i vores webshop.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.