Brug naturen og skab et fortryllende hjem

Lad dig fortrylle af naturen og drøm dig ud i det fri med vores nye elementer til hjemmet her og nu. Her kan du læse meget mere om vores nye varer til boligindretningen og om, hvordan de kan tage naturen helt tæt på dig og din familie. 

Velkommen til vores univers af nye højkvalitetsprodukter af ægte pels og skind til hjemmet. Iblandt vores nye items til hjemmet finder du bl.a. smukke gulvtæpper, bløde og dekorative puder i nytænkende designs, hyggelige og stilrene puffer og meget mere, som alt sammen er designet med udgangspunkt i den rene natur, dens former og alt, hvad den ellers har at byde på.

Vi bestræber os på at skabe de smukkeste produkter af den højeste kvalitet, og vi udvælger hvert et materiale med stor omhu. Hvert et design emmer af nordisk charme, som du har mulighed for at tage med ind i dit hjem.

Naturens former og stilrene univers

Fordyb dig i vores nye designs, og du vil se naturen for dig på få sekunder. Det er med god grund. Hver en form, hver en syning og hvert et materiale er udvalgt med respekt for naturen og dens fantastiske kraft.

Blandt vores nye produkter finder du former inspireret af naturlige elementer, eksempelvis vandet og dets naturlige bølgeformede flow, bjergtoppene med pyramideform, sten i alverdens figurer inspireret af naturen og havets koraler.

Det er både stilrent, naturligt og helt igennem uimodståeligt.

Med disse items i dit hjem bringer du en varme og en nordisk charme, der slet ikke er til at stå for, og du vil ikke kunne andet end at drømme dig direkte ud i det fri, hvor luften er friskere, og hvor dyrene lever vildt.

Her vil du kunne høre lyden fra vandløbene i skoven, mærke den kølige brise fra bjergtoppenes højder og se endeløst høje og elegante træer. Det er en følelse af frihed, som ingen grænser har, da alt er muligt. Tænk engang at kunne mærke dette direkte hjemme fra sin egen stue af.

Hvad er snart mere fantastisk og befriende end det?

 lammeskind

Se vores nye kollektion her.

Det et dybt inspirerende og dragende miljø, som bidrager med varme, ro og hygge til ethvert hjem. Med naturen helt tæt på, kan du føle dig godt tilpas og mere hjemme end nogensinde før, da du kan se naturen direkte i designet på vores nye varer til hjemmet.

Det er et rent og råt miljø, som rummer alt derimellem og mere til. Disse items bringer kant og ro på én og samme tid. Det er det naturen kan, og vi bestræber os på at fortolke og vise det fra den bedste vinkel gennem vores designs til hver en tid.

Det er tidsløst og stilrent i et omfang, der sjældent er til at finde andetsteds.

Kreative elementer fra naturen

Se vores udvalg af nye puder i legende og kreative figurer, som alle er til at finde i naturen. Både Hemitate, Angelite og Shell designet har anderledes former end den normale kvadratiske eller rektangulære pude. Med disse designs, har vi forsøgt at gøre noget anderledes og stilrent med de figurer, vi alle genkender fra naturen.

 sten

Vores kugleformede Angelite pude har form som stenene, man finder på stranden og i skoven, solen, der skinner på himlen, og månen, der lyser om natten. Dette er blot eksempler på, hvor kugleformen er til at finde i naturen. Når puden ikke er i brug, giver den et let og kreativt look til stuen eller soveværelset.

 lammeskind

Se vores nye kollektion her.

Den pyramideformede Hematite pude er meget dekorativ i hjemmet, og naturen skinner ud af den nytænkende og særlige måde at have en pude på. Når du ser puden med det smukke betræk af ægte lammeskind, kan du se pyramiderne, eller du kan drømme dig højt op imellem bjergtoppe, hvor vinden er frisk og kølig, og luften dufter af en snært af frihed.

Det giver en ganske særlig stemning ind i stuen, som er helt fantastisk og bringer en nordisk charme. 

lammeuld

Se vores nye kollektion her.

Vores Shell pude har en fantastisk form som en muslingeskal i alle dimensioner. Denne pude er smuk og elegant og har alle de nødvendige detaljer, som gør formen utrolig naturtro.

Når du ser puden, tager den dig med en tur på stranden, hvor de smukke muslinger er til at finde langs vandkanten. Du vil kunne dufte det salte hav og mærke det våde sand imellem dine tæer. Det er en følelse, der slet ikke er til at få nok af. Puden er dekorativ og stilren, og så emmer den af natur og elegance.

Et legende udtryk, som er anderledes og tilføjer kant til enhver indretning.

Vand som inspirationskilde

Floder, søer og havet rummer mange smukke og beroligende bølgede former. Både i bølgerne selv, vandkanten ved stranden og på havbunden, hvor koralrev og muslinger kan findes i alle afskygninger.

Der findes et smukt univers under havbunden, som vi med vores nye puder til hjemmet har taget med op over overfalden. Se vores Shell pude, som kommer i flere størrelser og farver.

Den emmer af alt, hvad man associerer med havets dyb. Samme effekt har vores Shell tæppe, med sin todimensionelle muslingeform. Den er smuk og har naturtro detaljer, der tager dig med en tur til vandet. 

flod

Vores Design Rugs med et bølget mønster ligner vandkanten på stranden eller floden i skoven. Tæppet er yderst stilrent og har rene linjer, som følger havets bevægelser fuldstændig naturligt.

Kombiner dine yndlingsfarver og design dit drømmetæppe. Det er et element, som virkelig tager dig med ud i naturen.

Vores nye puder i anderledes, sjove, naturlige og stilrene former er ligeledes til at finde på havets bund i koralrevet. Her taler vi om både Hematite, Angelite, Shell og Coral Reefs pude, der tager dig med ned i dybet i et nyt og naturligt univers under havets overflade.

Det er ganske fantastisk og giver dit hjem et rent og naturligt look. 

Mix og match disse designs og skab et naturligt og stilet univers i dit hjem. Det bringer naturen helt tæt på, både hvad angår design og følelsen af det bløde lammeskind. Det er noget du aldrig vil fortryde. Det er et univers, der bringer ro og harmoni. 

Den optimale komfort og støtte

Vores nye items til hjemmet bidrager ikke kun til en naturlig og smuk indretningsstil, men bidtager også til en fantastisk blødhed i den ægte lammeskindspels, som yder den optimale komfort.

Læn dig tilbage og nyd pelsen og følelsen af vores fantastiske puder, eller mærk lammeskindet på fødderne, når du går på dit nye, naturlige gulvtæppe.

Smæk fødderne op på en af vores nye puffer og mærk kvaliteten og naturen, der virkelig kan få dig helt ned i gear. 

En fænomenal blødhed

Hos NATURES Collection arbejder vi kun med ægte pels og skind, som er udvalgt med stor omhu. Der taget højde for det naturlige look, en fantastisk blødhed og tårnhøj kvalitet, så hvert et produkt emmer af eksklusivitet og naturlighed.

Vores nye varer til hjemmet er fremstillet af lammeskindspels, som tilbyder blødhed og varme, samt et naturligt look, der ikke er til at tage fejl af.

lammeskind

Se vores nye kollektion her. 

Lammeskindspels er et alsidigt materiale, som kan se ud på forskellige måder. Vi arbejder både med langt- og korthåret lammeskind, og dertil kan de være glat eller krøllet.

Det giver et særligt udtryk, og vi har tænkt nøje over, hvordan lammeskindet gør sig bedst til vores designs. Du vil derfor opleve, at materialet og designet spiller op i en højere enhed, og det vil ske fuldstændig naturligt.

Når den ekstreme blødhed, den høje kvalitet og den fortryllende form alt sammen er til at finde i det samme naturlige miljø, skaber det en rød tråd og en nordisk charme, som ikke er til at overse.

Du vil ikke være i tvivl, når først du mærker den bløde lammeskindspels ved at lade hånden løbe hen over den fantastiske pels. Det er intet mindre end fuldstændig fænomenalt.

Lammeskindspels fra New Zealand

Vi elsker lammeskind, da det er et meget alsidigt og let anvendeligt materiale, som kan se ud på mange måder. Derfor kan det også bruges til stort set alt. Vi har med lammeskindspels fra hele verden at gøre, bl.a. fra new Zealand, Tibet, Island, UK og Gotland.

Vores nye varer til hjemmet er alle lavet af det blødeste newzealandske lammeskind. Læs mere her om hvorfor.

Newzealandsk lammeskind er meget slidstærkt fra naturens hånd, men pelsen har dog en enorm blødhed over sig, da den er tæt og har et fluffy look. Denne type lammeskindspels kan både være lang eller kort, glat eller krøllet.

Derfor gør vi brug af newzealandsk lammeskind både inden for mode og interiør, og du kan helt selv bestemme, hvilken typer skind, du elsker mest. 

En særlig slags lammeskindspels kaldes moccasin, og det er newzealandsk lammeskindspels der er klippet ned til 12 mm. Det giver pelsen en smuk og glansagtig overflade på samme tid med, at blødheden fra hårene bevares.

Bæredygtige materialer

Ikke nok med at vores materialer er 100% naturlige, så er lammeskindspelsen også bæredygtig. Alle vores materialer skal leve op til vores krav om kvalitet, look og bæredygtighed, hvorfor vi får vores lammeskind fra kødindustrien, hvor den smukke og bløde pels er et naturligt biprodukt i produktionen af lammekød.

Vi gør med andre ord brug af den fantastiske pels og skind, der ellers var gået til spilde ved at blive smidt ud.

Her ser vi mange fordele ved at udnytte hele dyret, således at der efterlades så lidt spild som muligt. 

Vidste du, at 100% naturlige materialer såsom lammeskind kan nedbryde sig selv i naturen? Det er helt fantastisk og endnu en ganske naturlig egenskab, som ægte skind og pels rummer.

En fordel ved ægte lammeskindspels, som du kan nyde godt af, er, at det er fantastisk slidstærkt og har en lang levetid. Lammeskindet har tilpasset sig den vilde natur og det rå klima, hvorfor det i den grad kan holde til lidt af hvert og gør sig godt i hjemmet.

Du kan nyde vores nye, fantastiske puder til hjemmet i mange, mange år uden tegn på slitage, hvis du behandler produkterne som anbefalet. Du kan læse mere om, hvordan du bedst plejer dine lammeskind for at forlænge deres levetid her.

Så er du fri for at købe erstatninger gang på gang. Endnu et bæredygtigt tiltag ved ægte skind, som vi elsker! 

Imponerende farvepaletter

Vores nye og smukke designs til hjemmet kommer i et elegant og stilrent udvalg af tre farvepaletter.

Vi har udarbejdet en palette med klassiske farver, som går godt ind i ethvert hjem, en palette med koral farver, som er lavet med udgangspunkt i de smukke koralrev og det farverige univers under havets overflade, og til slut en trend palette med afdæmpede farver, der med fordel kan mixes med de klassiske farver og give kant og liv til indretningen.

Hvilken palette er din yndlings? Måske din absolut favoritfarve er til at finde iblandt vores udvalg. 

lammeuld

Se vores nye kollektion her.

Dyk ned i vores fantastiske pelsunivers af nye højkvalitetsprodukter til dit hjem. Det kan forny din indretning og bringe naturen helt tæt på dig og din familie.

Vores nye items er direkte inspireret af den rå natur og de smukke former og figurer du finder på din vej, når du bevæger dig ud i det fri. Det er helt fantastisk og noget ganske unikt. Lad den nordiske charme gennemsyre din indretning og nyd kvaliteten og blødheden fra den ægte lammeskindspels, der følger med i købet.

Du kan ikke blive andet end tilfreds med dit hjem. Hvad har du mere brug for end et stilrent look, en varm stemning og et naturligt miljø, som får dig til at føle dig hjemme? Det ved vi snart ikke.

Tøv ikke og forkæl dig selv med vores legende og kreative puder, som man ikke kan andet end at elske. Vi er i hvert fald håbløst forelsket i den naturlighed og elegance, som de tilbyder.

Hvilke af vores nye puder kan du bedst se i dit hjem?


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.