Har du set vores nye slippers kollektion?

Trænger du også til en smule selvforkælelse? Eller kender du en sød pige, der fortjener en gave ud over det sædvanlige? Måske har du trætte fødder efter en lang arbejdsdag og har brug for at forkæle dem?

Så se det nye og fantastiske udvalg af slippers, der kommer i en lang række nye farver og i flere nye designs. Det er helt fantastisk. Omslut dine fødder med pels og mærk, hvor behageligt det føles. 

Med et par pelsslippers kan du gå på naturens bund til hver en tid. Det er ren luksus, og du fortjener det! Hop ind i et univers af blød og smuk pels og forelsk dig i dine næste slippers.

Vores nye slippers

Vi har udvidet vores sortiment af fantastiske pelsslippers. De er alle stilrene, bløde og 100% naturlige. Læs mere om de forskellige slippers her og bliv klogere på, hvilken style, der kan opfylde alle dine behov og mere til!

Tony Slippers

Vores nye Tony slippers er den perfekte sandal til sommer og den sejeste hjemmesko, som sidder endnu bedre på foden med en elastik omkring hælen. Denne slipper har et sejt og cool look, som virkelig kan pifte ethvert outfit op med en smule natur.

lammeskind slippers

Du kan købe vores Tony Slippers lige her.

Lilly Slippers

Vores elegante Lilly slippers med krøllet lammeskind har et blødt og smukt look, som du kan få glæde af hver eneste dag. Med sin tykke bund kan du være sikker på, at dette er en skøn sandal til forår og sommer, lige såvel som det er en komfortabel hjemmesko til indendørs brug. 

Lammeuld slippers

Køb vores smukke Lilly Slippers her.

Mirada Slippers

Se Mirada som har skønne farvekombinationer i 3 farvenuancer. Denne slipper er anderledes og stilren i udtrykket på samme tid med, at den brede strap hen over foden varmer og holder sandalen tæt om foden.

hjemmesko i lammeuld

Du kan købe vores smarte Mirada Slippers lige her.

Cross slippers i nye farver

Vores populære cross slippers med to straps på kryds hen over foden kommer du i endnu flere farver! Se vores splinter nye cross slippers i beige og rosa. De er supersmukke og kan bruges til stort set alle outfits. Dette er en stilren slipper, som er den perfekte sandal og hjemmesko på én og samme tid.

cross slippers
Køb vores populære Cross Slippers her.

Strap Slippers i nye farver

Se vores lækre strap slippers med to straps, der går hen over foden. Disse straps gør, at skoen sidder perfekt omkring foden, og de yder den rette støtte, så du kan få den bedste oplevelse, når du har dem på. Disse slippers har et skønt og stilrent look, så du kan bruge dem til stort set alt, hvad du ønsker.

Ægte lammeskindspels fra New Zealand 

Vores slippers er lavet af ægte newzealandsk lammeskindspels, som er et meget alsidigt og brugbart materiale. Pelsen er tæt og kraftig på samme tid med, at den har det blødeste finish, som skaber den perfekte komfort for dig, når du omringer dig med lammeskindet. 

Lammeskindspels fra New Zealand kan se ud på mange måder alt efter, hvad man ønsker at bruge det til. Derfor egner materialet sig godt til stort set alt, og vi elsker at bruge det både inden for mode og interiør.

Vi arbejder med både langhåret og korthåret lammeskindspels, som ydermere enten kan være glat eller krøllet i pelsen. Langhåret lammeskindspels har et vildt og råt look af naturen, hvorimod den krøllede lammeskindspels har et endnu varmere og blødere look, som er perfekt ind i soveværelset eller stuen.

Dernæst har vi også med såkaldt moccasin at gøre, som er kortklippet ned til 12 mm, så overfladen bliver smuk og blank. Der er mange muligheder med newzealandsk lammeskindspels, og vi kan slet ikke få nok!

Når du køber et nyt item med ægte lammeskindspels er det vigtigt at vide, hvilken type, der er tale om, særligt hvis det skal bruges i hjemmet, da de skal behandles forskelligt. Det er nemt og kræver ikke meget arbejde, at pleje ægte lammeskindspels, men du kommer langt med at ryste det jævnligt og lufte det. Det kan forlænge levetiden endnu mere.

Læs mere om, hvordan du bedst kan passe og pleje dit lammeskind her.

Lammeskindspels er et meget slidstærkt og holdbart materiale, og det kommer af, at det er 100% naturligt. Den smukke pels har nemlig tilpasset sig det vilde miljø og det rå klima igennem årene, og denne egenskab får du med i købet.

Det er helt fantastisk, da det gør, at materialet har en lang levetid og kan holde til lidt af hvert.

Derfor kan du se frem til mange gode stunder med dine nye slippers af ægte lammeskind, og du behøver ikke tøve med at gøre brug af dem hver eneste dag.

En anden naturlig egenskab ved materialet er, at ægte lammeskind har en varmeregulerende effekt, så pelsen varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt.

Derfor vil dine lammeskindsslippers holde dine fødder varme igennem de kolde vintermåneder, og du vil samtidig kunne gøre brug af dem udendørs om sommeren.

Det er ganske utroligt og helt naturligt.

Højkvalitetsmaterialer

Lammeskindspelsen er af højeste kvalitet og er udvalgt med stor omhu. Det kan både ses og mærkes på de fantastiske slippers, der emmer af både blødhed, eksklusivitet, varme og ren natur.

Når du ifører dig dine nye slippers eller lader fingrene køre igennem den ægte lammeskindspels, vil du absolut ikke være i tvivl om, at det er et stykke af naturen.

Da disse slippers er lavet af højkvalitets lammeskind, kan du se frem til at bruge dine slippers hver eneste dag uden frygt for, at de slides op hurtigt. Det er en fordel ved newzealandsk lammeskind, der fra naturens hånd er meget slidstærkt og holdbart.

Pelsslippers af ægte lammeskindspels har derfor en lang levetid, og det skyldes alt sammen den tårnhøje kvalitet af den ægte lammeskind.

Oplev en helt enorm blødhed

Vores nye slippers ser lige så behagelige ud, som de er. Når du ifører dig dine nye slippers, vil du omgående kunne mærke den fantastisk bløde lammeskindspels omslutte dine fødder, så både du og dine fødder bliver gladere på ingen tid.

Denne blødhed vil holde dig komfortabel og varm til enhver tid, og du kan give dig selv lov til at slappe endnu mere af. 

Med lammeskindsslippers kan du gøre søndagene endnu bedre, hverdagen nemmere og morgenerne meget mere spændende end nogensinde før. Forestil dig at have et par ultra-bløde slippers til at stå for enden af sengen, som du nemt og hurtigt kan hoppe i hver eneste morgen, når du skal stå op.

Du vil slet ikke kunne vente med at mærke den bløde pels igen.

I vores optik findes der heller ikke noget mere fantastisk end tanken om at komme hjem fra en lang og hård arbejdsdag og få de stramme sko af og skifte dem ud med et par lammeskindsslippers.

Det er selvforkælelse, så det basker, og det er bestemt noget, du fortjener.

En bæredygtig kollektion

Ikke nok med at dine nye slippers vil give dig den ultimative komfort og blødhed igennem lammeskindet – du kan også bære dem med god samvittighed!

Vidste du, at vi udvælger vores lammeskind med stor omhu og med omtanke for miljøet? Vi får vores lammeskind fra kødindustrien, hvor pelsen er et typisk biprodukt i produktionen af lammekød.

Vi bruger med andre ord et materiale, som ellers var gået til spilde ved at blive smidt ud. Hos NATURES Collection ser vi mange fordele ved at bruge hele dyret så vi mindsker ressourcespildet verden over.

Tøv ikke og prøv et par slippers, så kan du nyde godt af alle de naturlige egenskaber, som lammeskindspelsen tilbyder, på samme tid med, at du kan være med til at mindske spild. Det er helt perfekt. 

Et naturligt element til garderoben

Hvis du trænger til en smule selvforkælelse, og din garderobe på samme tid har brug for at blive livet op, så er naturen uden tvivl vejen frem. Med et par slippers, der er lavet af ægte lammeskind, kan du på en diskret og stilren måde få integreret naturen som en del af din garderobe og hverdag.

Det er både blødt og luksuriøst på samme tid, og hvad er snart bedre end det? Få endnu mere glæde af naturen ved at invitere den ind i din garderobe. Det kan kun blive godt.

Tag dine slippers med dig

Et par ægte pelsslippers er ganske uundværlige, når først du har mærket den ekstreme blødhed, de tilbyder.

Derfor er det heldigt, at du til enhver tid kan pakke dem i tasken og tage dem med dig uanset, hvor du skal hen. Om det er på ferie til udlandet eller en weekend i sommerhus.

Opgrader skituren med et par pelsslippers, du kan traske rundt i efter en lang dag på ski. Det bliver vist ikke meget bedre end det.

Få glæde af dine slippers året rundt

Da lammeskindspelsen er varmeregulerende, kan du gøre brug af dine slippers året rundt. Om vinteren vil du opleve, at de holder dine fødder varme selv, når det er koldest, og om sommeren kan du nyde dem på terrassen som et par seje og moderigtige sandaler.

På den måde kan du virkelig få meget glæde af dine nye pelsslippers, og du vil med sikkerhed aldrig fortryde at have købt dem!

Slippers i et fantastisk farveudvalg

Med vores nye slippers præsenteres du for et fantastisk udvalg af farver. Gå efter de naturlige farver som beige, råhvid, mørke grå og sort, eller udfordre dig selv med et par slippers i enten rosa, mint grøn eller lilla.

Det nye farveudvalg er både spændende og smukt på én og samme tid, og du har derfor mange muligheder for at finde de perfekte slippers, der passer fuldstændig naturligt ind i din garderobe.

Pelsslippers til alle

Med et udvidet udvalg og flere farver, så kan alle være med! Der findes helt sikkert et par slippers, som falder lige i din smag, og som du på ingen måder kan undvære, og det samme gøre sig med stor sandsynlighed gældende for dem omkring dig.

Da vores slippers kommer i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så findes der uden tvivl et par slippers med dit navn på. Måske du har en datter, der også kunne trænge til lidt selvforkælelse?

Hvad er snart mere sødt end matchende mor/datter-slippers? Det ved vi ikke. Vi er i hvert fald helt vilde med konceptet!


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.