Opgrader garderoben med ren natur

Hos NATURES Collection kan du finde ægte pels af høj kvalitet, som kan bringe naturen helt tæt på dig. Ikke nok med at ægte pels og skind fremstår stilrent og tidløst, så er materialerne slidstærke af natur. Samtidig fremstår pelse og skind bløde og smukke på overfladen. Mange forbinder ægte pels med noget, som er dejlig varmt og som kun bruges i vintertiden, når det er koldt. Det forstår vi godt, da ægte pels holder rigtig godt på varmen, men det er langt fra hele sandheden. Vidste du, at flere af vores produkter kan bruges året rundt både indendørs og udendørs? Der er med andre ord al god grund til at prøve noget nyt og invitere naturen ind i din garderobe. I denne artikel præsenterer vi dig for et hav af muligheder, så du har chance for at opgradere din garderobe med ren natur.

Jakken til de kølige måneder

Se vores kæmpe udvalg af smukke frakker og jakker, hvor de naturlige materialer er dominerende. I Danmark er det ofte koldt, også om foråret og sommeren. Med en pelsjakke eller pelsfrakke er du sikker på ikke at fryse, da ægte pels holder enormt godt på varmen, ligesom du kan være sikker på, at en jakke fra vores udvalg kan genbruges sæson efter sæson, fordi materialerne er langtidsholdbare og kan holde sig pæne i mange år! Og det tidsløse design gør jakkerne relevante og interessante år efter år. Lammeskind er temperaturregulerende og derfor kan du roligt bruge en jakke eller frakke fra os, også selvom kalenderen siger forår og varmere tider. 

lammeskindsfrakke

Blandt vores designs er der noget til enhver smag. Lange klassiske frakker med elegante detaljer og en god længde. Disse jakker kan bruges til dagligt, men især også til pænt brug, fordi de emmer af eksklusivitet!

Søger du omvendt en praktisk jakke, så kan du roligt tage et kig på vores parkajakker, som er lavet med flere lommer, en varm hætte og er foret med varm og blød pels. Så kan du tage en hel dag i skoven uanset vind og vejr! Disse jakker er derforuden pæne og tidsløse i udtrykket, og kan bruges til flere formål. Mange af jakkerne er lavet med snøre i livet og fine detaljer såsom simple knapper og synligt pels, som giver et elegant og fint look.   

Hvis du er mere til korte vinterjakker så tilbydes du også det hos NATURES Collection. Der er noget for alle. Vi har jakker i oversized fit og et klassisk fit, så alle kan være med.

Vi er overbeviste om, at din drømmejakke kan findes i vores udvalg!  

Få glæde af en pelsvest i forskelligt slags vejr 

Hos NATURES Collection kan du finde et bredt udvalg af luksuriøse pelsveste i alverdens varianter. Vi har både veste lavet af ægte lammeskindspels af forskellige slags og udtryk og certificeret kaninpels fra Sydeuropa. Vi tilbyder klassiske, lange pelsveste og korte veste, som kan bruges til at opgradere ethvert outfit. Find din yndlingsstyle og vælg den farve, som passer perfekt ind i din garderobe.

Noget af det, vi elsker allermest ved vores udvalg af stilrene pelsveste, er, at de kan bruges hele året rundt både indendørs og udendørs. Pelsen kan holde dig varm indendørs og være en smuk detalje til dit outfit ud over en kjole eller et par af vores læder leggings og en skjorte. Mange elsker at style vores veste sådan i løbet af vinteren, hvor der er koldt uden for, og især hvis man gerne vil spare en smule på varmen. Men det er ikke alt. Vores veste kan nemlig holde dig varm udenfor ved at bruge den hen over en jakke eller blazer. Det er en perfekt måde at holde sig varm på, når temperaturen falder. Alt efter sæson kan vesten bruges uden over både en efterårs- og vinterjakke eller uden over en tynd forårsjakke. På den måde kan du få glæde af din ægte pelsvest hele året rundt!

Gå i pelsslippers hele året rundt

Vores udvalg af ægte pelsslippers og hjemmesko kan gøre fødderne glade på ingen tid. Der findes næsten ingen bedre følelse end at komme hjem fra en lang arbejdsdag og så træde ned i ægte lammeskindspels og mærke varmen. Mange nyder også at stå op og mærke den bløde pels under fødderne som noget af det første, når man vågner. Det er ren luksus. Af samme årsag kan et par pelsslippers også gøre de sure pligter i hjemmet, såsom rengøringen, til en sand fornøjelse! 

 

pelsslippers

Vores pelsslippers og hjemmesko er lavet af certificeret lammeskindspels fra New Zealand. Denne pelstype har tætte og bløde hår, som giver en varm og blød fornemmelse.

Ægte lammeskind holder på varmen, og derfor er vores pelsslippers helt ideelle i vinterhalvåret, hvor der er ekstra kolde temperaturer udenfor. Dog kan vores slippers også bruges udendørs til forår og sommer uden problemer. Hurtige gøremål som f.eks. at gå ud med skraldet eller handle kan uden problemer klares, fordi vores slippers har en solid sål. Især vores Lilly Cross slipper er velegnet til udendørs brug som en sommersandal, fordi den har en solid sål af kork. Du kan altså få glæde af dine pelsslippers hele året!

Alle vores slippers kommer i en smuk farvepallette, så der er noget til enhver smag uanset alder.

Glem ikke at vi også tilbyder naturlige hjemmesko til mænd!

En pelstaske kan sætte prikken over i’et 

Den rette accessories kan gøre underværker for et outfit. Derfor burde du tage et kig på vores kollektion af ægte pelstasker. Du finder tasker, som er perfekt til brug i hverdagen, i skole eller på arbejde, men du finder også store tasker med lynlås, som kan bruges, når du skal på weekendtur. Har du brug for en mindre taske, som du kan bruge, når du skal ud at spise, så er vores clutches et perfekt valg. Ønsker du et mere sporty look, så er en bæltetaske lige, hvad du har brug for.  

lammeskindstaske

Ikke nok med at taskerne er gode til pænt brug og brug i hverdagen – de kan også have en praktisk funktion. De lækre pelstasker findes i et stort udvalg af størrelser, farver og pelstyper, så der er noget til enhver smag og situation. 

Ægte skindhandsker er et must have

Et must have i garderoben er helt sikkert et par lækre skindhandsker, som kan holde fingrene varme. Skindhandsker bruges ofte – når man skal cykle, når man kører bil og rattet er koldt om morgenen, eller hvis man skal stå og vente på bussen eller toget, eller blot skal ud i naturen. Derfor er det vigtigt at finde et par handsker, som kan holde godt på varmen og tilføje en smuk detalje til dit outfit.

Vi tilbyder en kollektion af naturlige og varme skindhandsker med et enkelt og elegant design, der har smukke detaljer. Nogle af handskerne har eksempelvis en smuk kant af ægte pels i kanin og mink, hvis man elsker det naturlige look. Det giver også handskerne en luksuriøs detalje, som ikke er til at overse. 

skindhansker

Vi har også luffer, som er lavet af ægte skind og nogle af vores styles har en pelskant af certificeret minkpels fra Danmark! Både handsker og luffer findes i et bredt farveudvalg og i forskellige skindtyper. Hos NATURES Collection kan du helt sikkert finde de perfekte skindhandsker eller skindluffer til dit vinterlook, så du kan holde hænderne varme på en stilfuld og naturlig facon. 

Varme sko

Har du set vores Mini Boots? Eller vores varme skind-sneakers? Hos os kan du finde sneakers, sko og støvler, som er stilrene i designet og foret med naturlig lammeskindspels fra New Zealand. Det holder fødderne varme på en naturlig og komfortabel måde.

Mini Boots har virkelig vundet stor tilslutning, og det forstår vi godt. Støvlerne er bløde og varme, og så har de en solid sål, så man går rigtig godt i dem. De har et bamset og enkelt look, der gør, at de kan bruges til mange forskellige formål. Hvilken farve kan du bedst lide; grå, sort eller brun?

bamsestøvler

Hos NATURES Collection kan du altså finde en masse naturlige items, som kan opgradere din garderobe. Se også vores udvalg af højkvalitetstørklæder og ponchoer. Vores nøgleringe og strikkede huer er også et hit! Hvis du spørger os, så kan man ikke få nok pels ind i garderoben. Dyk ned i vores univers fyldt med ægte skind og pels og forkæl dig selv eller en du holder af med et spritnyt item, som er både bæredygtigt og helt fantastisk i kvaliteten. Det kommer du ikke til at fortryde.


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.