Se vores smukke mink hårelastik

Håret er en stor del af vores personlighed, og det er blandt andet derfor, vi ofte er så kritiske, når vi er til frisør eller sætter vores hår om morgenen, inden vi skal på arbejde, ses med venner og veninder, en tur i byen, i skole eller noget så simpelt som ud at handle.

Det påvirker os, når vi har en dårlig hårdag, men med en af vores utrolig populære mink hårelastikker har du ikke længere noget at frygte, da du kun har gode hårdage forude. 

Derudover elsker vi at bruge mink elastikken som smykke omkring håndleddet, hvilket er muligt grundet den gode elastik og dets simple udtryk. Der er et utal af muligheder med en hårelastik af ægte dansk mink som denne, da det er mere end bare en hårelastik.

Den har det ekstra, som gør den nærmest uundværlig, hvilket du kommer til at mærke, så snart du står med den i hånden.

 

Den blødeste hårelastik i verden

Kvaliteten i denne hårelastik er uovertruffen, da selve elastikken er tilpas elastisk og stærk, hvilket altid er en svær balance, når det kommer til hårelastikker i det hele taget. Derudover er den omsluttet af det blødeste certificerede palomino mink fra Danmark, som gør elastikken luksuriøs og eksklusiv i dets udtryk.

Ydermere giver den smukke minkpels et fantastisk og helt igennem naturligt farvespil, som ikke er til at overse.

Pelsen giver elastikken en blank og helt ekstraordinær blød overflade, som i den grad vil blive beundret af dem, der går forbi dig på gaden eller sidder overfor dig til et selskab, da det ikke slider på håret, som almindelige hårelastikker har tendens til. Med denne pels elastik sørger du dermed for at give dig selv et smukt tilbehør. 

Det er en stor del af charmen ved mink hårelastik, som du, og folk der ser dig, med god grund vil blive fuldstændig fortabt og helt igennem forelsket i. 

Style dit hår med mink

Vores elastik med mink kommer i stort set alle farver, hvorfor du med sikkerhed kan finde de helt perfekte elastikker til din garderobe og hårfarve. Hvis du elsker farver, så kan du også dekorere dit hjem med farverige lammeskind!

Derudover har vi et så stort udvalg af fantastiske farver at du kan finde en, der passer til stort set alle outfits. Eksempelvis kan et simpelt sort/hvid outfit virkelig få liv med en farvet mink elastik. Det vil give dig kant og give dit hår den opmærksomhed, som det fortjener.

Derudover er vores pels hårelastik også yderst velegnet til outfit fyldt med sprudlende farver, da du kan finde en hårelastik, der matcher og dermed få en rød tråd.

Derudover kan du også give dit hår et nedtonet og naturligt look med en neutral farve til elastikken, som fx farven pastel. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge vores elastikker til at give dig selv og dit outfit et naturligt og luksuriøst udtryk. 

Læs mere om, hvordan du kan få en naturlig garderobe her.

 mink hårelastik

Køb en mink hårelastik i din yndlingsfarve her.

Det naturlige armbånd

Hvis ikke du har lyst til at have opsat hår hele tiden men stadig ønsker at have en elastik med dig, så du hurtigt og nemt kan sætte håret op, så løser vores mink hårelastik det klassiske problem omkring, hvor du så kan gøre af den, da den ikke kun er smuk i håret, men også kan give dit outfit et smukt og naturligt elegant touch, når pels elastikken benyttes som armbånd omkring håndleddet.

Dette er endnu en skøn kvalitet ved vores mink elastik, som gør den enormt alsidig og giver dig et væld af muligheder alt efter, hvad du søger.

En af de mange muligheder, som vi ser ved dette er, at du i den grad kan skabe en rød tråd i dine outfits, hvis du bærer elastikken som armbånd og i håret på samme tid.

Og hvad er bedre end en elastik af ægte minkpels?

Det skulle da lige være to. Dette kan du gøre med to ens mink elastikker, men hvis du ønsker et look, som er præget af farvespil, kan du også vælge to elastikker med hver sin farve fra samme farvepalette. Se fx vores orange og vores lys orange, som virkelig kan noget helt særligt sammen!

Det gør sig ligeledes gældende, hvis man er til mere neutrale toner. Se eksempelvis farverne palomino og hvid sammen med pastel - en sand vinder kombination hvis du spørger os, da den emmer af naturlighed og elegance.

Dette vil du ydermere kunne bære til alt og alle farver hele året rundt, hvorfor du aldrig vil blive ked af dine mink elastikker. 

Alt i alt kan man sige, at der ikke findes det, som vores mink elastik ikke er god til. Den er perfekt til alle anledninger, grundet dets enkle men eksklusive look og høje kvalitet.

Med denne findes der kun gode hårdage, hvilket vi mener alle fortjener. Det gør bare det hele en smule bedre. Så tøv ikke og forkæl dig selv med en elastik ud over det sædvanlige!

 

mink hårelastik

En mink hårelastik er en helt fantastisk gave. Glem heller ikke at læse om vores skønne pelstasker


Smid en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal accepteres før de bliver udgivet

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.